Açai Bowl Amsterdam hecht veel waarde bij het kiezen en delen van recepten.
Het creëren van een açai bowl is helemaal niet moeilijk, wij delen graag onze tips voor het maken van een heerlijke, smaakvolle açai bowl.
Wat heb je nodig voor deze açai bowl?
- 200 gram bevroren açai pulp van Açai Bowl Amsterdam
- 100 gram bevroren frambozen
- 150 ml soja melk
- Een blender
Bereidingswijze:
- Breek de açai pulp eerst in grove stukjes.
- Doe de gebroken pulp en 50-150 ml soja melk in de blender.
- Zet de blender aan (eventueel eerst op puls stand). Doe eventueel tussentijds de blender uit om de restjes van de kanten te schrapen
- Voeg nu de bevroren frambozen toe in de blender
- Mix het geheel tot een gladde en romige textuur. Indien het geheel nog te dik is voeg dan geleidelijk wat meer soja melk toe.
Tip: Een krachtige hoge snelheid-blender helpt enorm bij het mixen van bevroren stukjes fruit.